icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

INCENDI en un habitatge de la ciutat d’ #Igualada

Aquest dimecres a tarda es va produir un incendi en un bloc de pisos de la ciutat d’Igualada situat al barri de les flors de la capital de l’Anoia. Bombers ha informat que no hi hagut ferits.

L’avís es va rebre a les 16:58h de la tarda d’aquest dimecres. Segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat, les flames van començar en un àtic del carrer Margarides 3 de la ciutat d’Igualada, i ha afectat una de les habitacions de l’immoble de sis plantes i a la terrassa, tal i com s’aprecia en les imatges que trobareu a la nostra pàgina web: radioigualada.cat.

Els Bombers han explicat que es van desplaçar fins el lloc dels fets un total de 7 dotacions per apagar les flames. Els bombers van avançar, des dels primers minuts, que no hi havia ningú a l’interior de l’habitatge cremat. A la vegada, el fet que el foc hagi començat en un àtic, hauria facilitat l’evacuació de l’edifici.

Pels volts de les 17:00h es podia veure una llarga columna de fum negre en aquesta zona de la ciutat. La ràpida intervenció dels bombers ha permès apagar les flames, i controlar l’incendi. L’habitació ha quedat totalment calcinada, i en uns minuts l’escala de l’immoble va quedar del tot ventilada. Les dotacions van continuar treballant fins al vespre perquè encara hi havia brasa en algunes zones de l’immoble.

tornar_radioIgualada