icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

ÚLTIMA HORA – Josep Maria Bartomeu es presenta per ser president de l’ #Igualada HC. A la seu de l’entitat apaguen els llums, s’amaguen sota les taules, i fan veure que no hi ha ningú

El qui va ser president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha vingut a Igualada per ser president de l’Igualada HC. En aquests moments el club està immers en el procés electoral, i la sorpresa és que fa dos anys que Bartomeu es va fer soci de l’IHC per poder-se presentar a les eleccions. L’entitat igualadina, però, no ha entrat en pànic, i han decidit apagar els llums de la seu del carrer Capellades per fer veure que no hi ha ningú. Bartomeu ja ha anunciat que si no li obren la porta de l’IHC, es marca com a objectiu la presidència del CB Igualada i del CF Igualada. La resta d’entitats igualadines han abaixat les persianes de les seves seus per evitar que Bartomeu pugui posar-hi els peus.

L’arribada de Bartomeu a l’Igualada Rigat aniria acompanyada del seu principal referent, el tècnic Edu Castro, molt amic del capità de l’IHC, Ton Baliu. De fet, Baliu ja ha dit, evidentment via twitter, que si Bartomeu i Castro arriben a l’Igualada  enviarà als entrenaments el seu gat.

Per la seva part, l’Aliança per la Conca, encapçalada pels alcaldes de la Conca d’Òdena, han fet una roda de premsa demanant a la ciutadania que no surtin de casa. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha dit que “estem davant una nova amenaça, en aquest cas climàtica”. Castells ho justifica dient que “si Bartomeu s’assenta a la Conca, el territori acabarà com el desert d’Atacama, que és tal com ha deixat el Barça”

Avui és 28 de desembre, i demà us ampliarem aquesta notícia.

ÀUDIO: Escolta la notícia amb les reaccions dels protagonistes

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada