icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Federació Europea de Patinatge atura temporalment les competicions com a prevenció al coronavirus, entre elles l’Igualada Rigat – Barcelos de la WSE Cup

La Federació Europea de Patinatge ha anunciat que atura temporalment totes les competicions europees d’hoquei patins com a prevenció als casos de Coronavirus que estan afectant diferents països d’Europa, i particularment a Itàlia. D’aquesta manera, el partit que l’Igualada havia de jugar contra el Barcelos, de la World Skate Europe Cup, ha quedat ajornat fins a pròxim avis.

L’anunci l’ha fet públic aquest dijous el president de la Federació Europea de Patinatge, Fernando Graça, a través d’un comunicat oficial i afecta a totes les competicions continentals. Així doncs, s’han ajornat els partits de la World Skate Europe Cup, on l’Igualada havia de disputar el partit de tornada dels ¼ de final a les Comes i que estava prevista per al dissabte 14 de març. També s’han vist afectades la Lliga Europea, la Copa d’Europa femenina i la Taça Latina de seleccions sub-23, que s’havia de disputar per Setmana Santa a Galícia. Precisament, per aquesta competició hi estaven preseleccionats els jugadors de l’Igualada Rigat Jordi Méndez i Roger Bars.

tornar_radioIgualada