icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada anuncia mesures més contundents per pacificar la zona del pas de vianants de l’escola Mowgli

Els pares i mares i el mateix centre escolar han tornat a reclamar mesures més contundents per evitar incidents com el que va passar aquest dimarts a la tarda. Un vehicle va atropellar a dues menors mentre creuaven correctament el pas de vianants, tirant-les a terra, però que per sort l’incident es va saldar amb un ensurt i algunes contusions. El centre escolar considera aquesta zona com un punt negre on ja s’han produït d’altres atropellaments i incidents. L’Ajuntament ja va fer una primera actuació per pacificar aquesta zona i l’entorn del pas de vianants. És per això que es van repintar la zona, amb la instal·lació d’un reforç de la senyalització escolar, i fins i tot, fa unes setmanes es va posar un radar pedagògic que indica a la velocitat a la que circula el vehicle. Aquestes mesures, segons els regidor de mobilitat, Miquel Vives, reconeix que no han estat suficients

Les mesures que s’aplicaran properament

El regidor de mobilitat, Miquel Vives, ha avançat que abans no es posin en marxa noves mesures, es desplaçarà un membre del cos de la Policia Local a l’entrada i sortida de l’escola per regular el trànsit.

Una de les opcions que s’estudien és situar coixins berlinesos que obligui als vehicles a disminuir la velocitat abans d’arribar al pas de vianants. Des del departament de mobilitat també s’estudiarà la reducció de places d’aparcament a l’entorn del pas de vianants amb l’objectiu de millorar la visibilitat d’aquest indret.

Miquel Vives també ha explicat que aquest no és l’únic punt del Passeig Verdaguer que està en estudi per pacificar el trànsit. Finalment, Vives reconeix que també s’estudiarà reduir els carrils del vial, i passar de dos a un carril.

Aquest dimarts es va produir un nou atropellament en aquesta zona

A l’àudio podeu escoltar el testimoni, Quim Garreta, que ha explicat com van atropellar les seves filles quan creuaven, de manera correcta, pel pas de vianants.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada