icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

ÚLTIMA HORA | L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, anuncia que han demanat a la Generalitat la confiscació de la part del carrer de Sant Carles de l’edifici de l’antiga Mútua Igualadina per si calgués utilitzar-lo

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha anunciat que demanaran al Departament de Salut de la Generalitat que es confisqui la part del carrer de Sant Carles de l’edifici de l’antiga Mútua Igualadina per si calgués utilitzar-lo com a hospital de campanya.

Castells ha explicat que aquesta és una mesura preventiva  i que, actualment hi ha prou professionals per que no calgui fer la confiscació. Aquest és un edifici situat que atenia anteriorment a les antigues urgències i que estava pendent de ser inaugurat com a residencia persones grans.

L’alcalde d’Igualada ha remarcat que aquesta és una mesura preventiva atès que l’Hospital d’Igualada encara té prou personal perquè funcioni per si sol. En aquest sentit, ha volgut deixar clar que a la Conca d’Òdena s’han avançat als esdeveniments des dels primers moments, tal com van fer amb el confinament del dimecres i prèviament la suspensió de totes les activitats públiques.

 

90 llits

És per això que Marc Castells ha demanat que es posi a disposició la part del carrer de Sant Carles de l’edifici de l’antiga Mútua Igualadina per adaptar-lo com a hospital de campanya si s’escaigués. La intenció és poder atendre les persones que requereixin d’atenció medica en el futur per si de cas no poguessin atendre totes les urgències a l’Hospital. En aquests moments, s’hi troben habilitats 90 llits que estarien destinats a funcionar com a hospital de campanya.

Castells ha volgut enviar el missatge a la ciutadania que no es tracta de “cap toc d’alarmisme sinó que és un exercici de responsabilitat. Això sí, cal deixar-lo preparat per si fes falta utilitzar-lo. Són mesures extraordinàries en moments extraordinaris, per curar-se en salut”.

 

tornar_radioIgualada