icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ÚLTIMA HORA – L’Hospital Universitari d’#Igualada passa a FASE 4 (comença a anul•lar activitat assistencial NO COVID19) i actualment té 82 pacients COVID (72 a planta i 10 a l’UCI)

El director assistencial del centre, el doctor Jordi Monedero, ha explicat a l’Igualada Capital de Ràdio Igualada que la situació ja és molt crítica, i això obligarà a suspendre, aquesta setmana, activitat assistencial no COVID. El doctor Monedero ha apuntat que mai haguessin volgut trobar-se en aquesta situació, però començaran a suspendre activitat en els propers dies.

L’Hospital Univsersitari d’Igualada també ha començat a derivar alguns pacients a d’altres centres, com és el cas de dos pacients UCI que s’han traslladat a UCIs de l’Hospital del Mar i l’Hospital de Sant Pau. Actualment, al centre de la capital de l’Anoia hi ha 82 pacients COVID19, 10 d’ells estan a l’UCI. Les dades són demolidores, i la previsió amb la que treballa l’Hospital és que en les properes setmanes hi puguin haver entre 110 i 120 pacients COVID ingressats. Això suposarà la suspensió de gran part de l’activitat assistencial de l’Hospital Universitari d’Igualada per centrar-se únicament en els pacients COVID. Això vol dir que en els propers dies es podrien repetir les imatges de veure llits en les sales d’espera de consultes externes per donar cobertura a tota la patologia COVID que pugui venir en els propers dies i setmanes.

ESCOLTA l’entrevista al Doctor Jordi Monedero

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada