icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Marc Castells nomenat nou president de la Diputació de Barcelona

FOTO: Diputació de Barcelona. L’actual alcalde d’Igualada, Marc Castells va assumir aquest dijous, la presidència de la Diputació de Barcelona. El ple d’elecció, proclamació i presa de possessió del nou president de l’ens provincial es va fer ahir a Barcelona. El ple ha tingut la presència de la consellera d’empresa i coneixement, la també igualadina Àngels Chacón.

La Diputació de Barcelona no serà un terreny desconegut per l’alcalde d’Igualada perquè ja ha assumit, en els darrers anys, diferents responsabilitats. Així, entre el 2011 i el 2013 va ser delegar de l’Àrea d’Educació i Tecnologia de la Informació i la Comunicació. Al mateix temps, entre el 2013 i el 2015 va ser el delegat d’Infraestructures, Urbanisme i habitatge. Va ser a partir de l’any 2015, després de guanyar l’alcaldia d’Igualada per majoria absoluta, que Marc Castells ha ocupat la vicepresidència segona sent titular de Desenvolupament Econòmic Local.

La ciutat d’Igualada, per segona vegada, tindrà un igualadí assolint la presidència de la Diputació de Barcelona. Primer va ser Antoni Dalmau (1982-87), i ara és el torn de Marc Castells. Malgrat aquesta dada, l’igualadí Pere Dalmases també va assumir la presidència de la Diputació durant el s.XIX. FOTO: Antoni Dalmau i Marc Castells.

Castells serà president de la Diputació de Barcelona, en aquest mandat, com a màxim, un any. Recordar que la composició de l’ens provincial es forma a través dels resultats de les eleccions municipals.

Missatge ÀUDIO: Discrus de Marc Castellsdel nou president de la Diputació de Barcelona

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada