icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ÚLTIMA HORA – S’aixeca, definitivament, el confinament perimetral de la Conca d’Òdena. Els Mossos desmunten els controls d’entrada

Els Mossos d’Esquadra han començat, aquest matí de dilluns, a desmuntar els punts de control d’entrada i sortida de vehicles a la Conca d’Òdena. Després de la petició del Govern de la Generalitat per tal d’aixecar el confinament d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena, el govern de l’estat l’avala i aquesta mitja nit ha ordenat l’aixecament d’aquest confinament dins el confinament. Des de les autoritats s’envia el missatge a la ciutadania que aquesta decisió no canvia res, perquè la Conca d’Òdena continuen amb un confinament en fase 2, i per tant la gent a d’estar a casa, excepte els serveis essencials.

El confinament perimetral de la Conca d’Òdena es va fer el 12 de març, i aquest dilluns dia 6 d’abril s’aixeca només el perimetral. Des del Govern de la Generalitat es va demanar l’aixecament del confinament de la Conca després de comprovar que les dades de contagi del virus a Igualada, Vilanova, Montbui i Òdena eren similars, o fins i tot inferiors, que a les de la resta de Catalunya. Malgrat aquesta decisió, s’envia un missatge a la ciutadania per no relaxar-se perquè la situació continua sent greu.

FOTO: El Punt

tornar_radioIgualada