icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Suspesa la Festa Major d’#Igualada 2020

El govern municipal acaba d’anunciar que queda suspesa la Festa Major 2020.  La compareixença del president Quim Torra d’aquesta setmana on demanava un esforç a la ciutadania per no tornar a la situació del mes de març ha estat clau per prendre aquesta decisió.

En la compareixença del govern municipal s’ha explicat que la situació a la ciutat d’Igualada, pel que fa l’evolució de la pandèmia, és bona. Malgrat les bones dades de la ciutat i dels municipis de la Conca d’Òdena, i després de consultar-ho amb diferents experts, es considera que la millor opció i la més prudent és suspendre la Festa Major 2020. Al mateix temps, amb aquesta decisió, Igualada es suma als municipis de la Conca d’Òdena que també han optat per suspendre la seva Festa Major.

Des de la organització es treballava per una Festa Major de petit format, amb llocs a l’aire lliure i entrades controlades, tal i com s’havia fet amb el cicle de concert Anòlia. Fins i tot, en els darrers dies s’havien fet públics els diferents espais que acollirien els actes restringits de Festa Major, com ara el Pati del Museu, el Parc Central, o el camp de futbol del barri de Fàtima. Vist l’augment de casos de COVID19  a diferents punts de Catalunya, i que la situació comença a ser crítica des del punt de vista epidemiològic, es decideix suspendre la Festa Major 2020 i començar a pensar en l’any 2021.

tornar_radioIgualada