icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Troben mostres d’ADN de la noia violada a Igualada a l’habitació del jove detingut per la seva presumpta violació

Segons informa el canal 324 “Les proves pericials confirmen la presència d’ADN de la víctima entre els objectes trobat a casa de l’acusat d’haver violat brutalment una menor a Igualada fa sis mesos”. Aquest aspecte també ha estat confirmat el comissari en cap dels Mossos, Josep Maria Estela, en una entrevista a Rac1.

L’acusat, un noi d’uns 20 anys amb antecedents policials per delictes sexuals en l’àmbit familiar, el van detenir dijous passat a primera hora, i la policia va escorcollar el pis durant més de set hores i en va extreure diverses caixes de cartró amb material.

El jutge va dictar presó provisional, comunicada i sense fiança després de prendre-li declaració. El detingut només va contestar a preguntes del seu advocat.

Al detingut també se l’investiga per temptativa d’assassinat, per la brutalitat de l’agressió. I és que a la noia, que encara ara es recupera de les seqüeles, la van trobar inconscient i amb una fractura al crani que no és compatible amb el fet d’haver caigut o amb una empenta.

tornar_radioIgualada