icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Un 85% de les botigues associades a #Igualada Comerç obren amb l’entrada a la Fase 1 del desconfinament

Segons la presidenta de l’entitat, Laura Llucià, la majoria de comerços de la ciutat ha optat per obrir aquest dilluns les seves portes, coincidint amb el primer dia de la Fase 1 de desescalada. A més, segons Llucià, les terrasses del centre d’Igualada han començat ja a rebre els seus primers clients, després de més de dos mesos amb les persianes abaixades. Unes bones sensacions que també ha destacat la Maribel Granados, de la botiga A grams. Segons Granados, després d’uns dies tristos per al comerç de la ciutat, des de la setmana passada que algunes botigues ja van començar a obrir, es comença a notar més alegria. Granados ha destacat, però, que el comerç local necessitarà el màxim de suport de la ciutadania de la Conca d’Òdena per sortir endavant i superar aquesta situació.

Cal recordar que els consistoris i les associacions de comerciants de la Conca d’Òdena han sumat esforços, sota el paraigua de Conca Comerç, per fer front a la situació generada per la COVID-19 al territori.  L’eslògan de la campanya de Conca Comerç en aquesta nova fase de desconfinament és “Ara més que mai, jo compro a casa”.

I amb el retorn de l’activitat comercial torna també la zona blava

Amb l’entrada a la Fase 1, el servei de la zona blava torna funcionar a partir d’avui dimarts. Per mesures higièniques, des de l’ajuntament d’Igualada recomanem el pagament de l’estacionament amb l’aplicació https://aparcare.com/#/login.

 

tornar_radioIgualada