icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Un centenar de persones donen suport a Poble Actiu en l’acte central de campanya

El recinte firal de l’Escorxador va ser l’escenari d’aquest esdeveniment de la formació liderada per Pau Ortínez. En ell, el candidat a l’alcaldia i la número 2 de la llista, Elisabet Farrés, van deixar clar que volen ser l’alternativa a la sociovergència que actualment governa la ciutat d’Igualada. També van afirmar que volen convertir-se en la primera força d’esquerres al consistori. Per aconseguir-ho, això sí, hauran de superar dos handicaps: “la plena dedicació política de tres caps de llista i el baix interès per la política després de l’1 d’octubre”, diu Pau Ortínez.

La trobada es va desenvolupar en format de conversa defugint del típic acte de campanya. Poble Actiu va canviar el faristol per unes butaques i la gran pantalla per un vermut amb begudes de proximitat. Diferents persones que conformen la llista electoral van anar desgranant de forma distesa diversos punts del programa relacionats amb habitatge, mobilitat, sostenibilitat o fiscalitat, entre altres. També hi va haver temps per parlar del barri del Rec, una de les zones amb més potencial d’Igualada però que, actualment, està “en mans de quatre especuladors que esperen una oportunitat”, detalla Elisabet Farrés.

En l’acte hi va haver diversos minuts per criticar la gestió del govern Castells. Un dels moments més destacats va ser quan es va parlar del biollac. Ho feia el número 7 de la llista de Poble Actiu, Jaume Fons: “la paraula bio amaga alguna cosa. A més no s’ha tingut present el moment de sequera que vivim i viurem”.

Poble Actiu també va voler recordar que durant aquests quatre anys, Jordi Cuadras ha decidit donar suport al govern de Marc Castells prioritzant la mobilitat en cotxe, sense impulsar cap canvi significatiu en matèria d’habitatge i seguint la política del totxo i els grans esdeveniments.

tornar_radioIgualada