icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Un cotxe miniatura a l’Hospital Universitari d’#Igualada per minimitzar l’angoixa dels infants

L’Hospital Universitari d’Igualada ha rebut el donatiu d’un cotxe miniatura per als pacients de l’àrea Materno-infantil, gentilesa del concessionari Volvo Motorcat Premium. Es tracta d’un vehicle que permetrà desplaçar els pacients pediàtrics dins l’hospital i, d’aquesta manera, minimitzar l’ansietat que poden sentir davant les diverses proves o intervencions a les que s’han de sotmetre.

Aquest petit cotxe pot conduir-se tant de manera manual com amb control remot. Això permetrà que els nens i nenes de fins a 6 anys puguin viure de manera més relaxada i divertida el seu pas per l’hospital. Per tot plegat minimitzaran l’ansietat que poden sentir davant les diverses proves o intervencions a les que s’han de sotmetre.

El vehicle elèctric està fabricat sota la llicència de Volvo, que segueix la gamma de l’S90 de la marca, en aquest cas en format descapotable. Compta amb una bateria de capacitat de 12 volts i pot arribar a velocitats d’entre 3 i 6 quilòmetres per hora. Consta de dues portes, seients de cuir i pneumàtics de goma, reproduint les qualitats que ofereix la marca en els seus vehicles.

A més, també té llums LED, USB, mini SD i entrada MP3, per tal que els més petits puguin escoltar les cançons preferides durant els desplaçaments. El més important és que també compleix els estàndards de seguretat que caracteritzen a la marca.

Els representants de Motorcat Premium – Grup Basols han fet el donatiu d’aquest vehicle a l’Hospital aquest divendres 30 de desembre, on un infant ja ha circulat pels passadissos de l’àrea Materno-infantil. Hi han estat presents Josep Basols, gerent i propietari de Grup Basols, Xavier Pérez, director comercial Motorcat Premium i Marina Mas, responsable de Màrqueting de Grup Basols. Per part del Consorci Sanitari de l’Anoia, els ha rebut Jordi Monedero, director assistencial, Tijana Postic, directora d’Infermeria, i Sílvia Zambudio, cap del servei de Pediatria.

 

 

 

 

tornar_radioIgualada