Un gol als últims minuts trenca les esperances del CF Igualada femení al camp del líder

El Club Futbol Igualada femení va perdre al camp del Saragossa per 1 a 0, amb un gol encaixat als últims minuts.

Als primers instants de partit, el conjunt igualadí va aguantar l’embranzida de les jugadores aragoneses. Poc abans de la mitja part, les blaves van començar a atacar i van estar a punt de perforar la porteria contrària. A la represa, i encara amb empat a zero, l’Igualada va continuar molt ben posicionat al camp i va frenar els atacs del líder. Ara bé, quan faltaven 7 minuts per acabar, el Saragossa va marcar el gol que significava l’1 a 0 i que ja seria definitiu. Amb aquest derrota l’Igualada és 11è a la classificació de Segona Divisió.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Futbol Club Barcelona B en un partit que començarà a les 11 del migdia.