Un gol en contra a l’últim segon, tira per terra les esperances de l’Igualada Rigat davant el Girona

L’Igualada Rigat perd a les Comes contra el Girona per 5 a 6 en rebre un gol a l’últim segon.

El partit va començar malament per als arlequinats que als 8 minuts ja perdien per 0 a 2. Àlex Cantero va marcar l’1 a 2, però quan faltava un segon per arribar al descans, el Girona va fer l’1 a 3. A la represa, el partit va ser del tot emocionant. Gerard Riba va fer un hat-trick que deixava el marcador amb un sensacional 4 a 3 a favor de l’Igualada. Al cap de poc, van ser els gironins qui van tornar a donar la volta al resultat i establien el 4 a 5. El partit encara havia de deparar més sorpreses. Quan faltava un minut per acabar, Marc Palau va fer el 5 a 5. I als darrers instants va arribar la jugada més increïble. Marc Palau va estavellar un bola al travesser, el rebuig va propiciar una contra del Girona que a l’últim segon va culminar el que suposava el 5 a 6 definitiu. Amb aquesta derrota, els arlequinats segueixen 9ns a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Calafell.