Un gol en temps afegit condemna el CF Igualada femení al camp del Son Sardina

El Club Futbol Igualada femení va perdre al camp del Son Sardina de Mallorca per 1 a 0, per culpa d’un gol al temps afegit.

Les igualadines van fer un bon partit tot i que l’àrbitre va expulsar Núria Miquel a l’inici de la segona part. Malgrat el cop fort que va suposar aquest contratemps, les blaves van seguir jugant amb normalitat. El conjunt balear també assetjava l’àrea contrària, encara que la portera igualadina, Noèlia Garcia, aturava totes les pilotes que li arribaven. Tot i així, quan es complia el minut 93, una jugada que va provocar un parell de rebots va acabar amb el gol del Son Sardina que significava l’1 a 0 i que ja seria definitiu.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada Femení rebrà a les Comes la visita de l’Espanyol B en un partit que començarà a les 16h.