Un gol en temps afegit trenca el gran treball del CF Igualada (1-1) contra La Pobla Mafumet

El Club Futbol Igualada empata a 1 contra La Pobla de Mafumet després de rebre un gol en temps afegit.

El partit va començar amb domini visitant, amb constants arribades dels davanters tarragonins. Tot i així, els blaus ho contrarestaven al mig del camp i intentaven acostar-se a l’àrea rival. Als 41 minuts de la primera part va arribar el premi per a l’Igualada, amb un gol d’Eric González que suposava l’1 a 0. A la represa, els blaus van sortir verticals, per bé que els jugadors de la Pobla de Mafumet també s’acostaven a la porteria de l’Igualada i disposaven d’ocasions per marcar. Quan es complia el minut 93, l’equip tarragoní va aconseguir empatar a la sortida d’un córner. Va ser un gol molt protestat pels igualadins que al·legaven s’havia aconseguit en fora de joc i que suposava que l’1 a 1 final. En aquesta jugada, l’àrbitre va expulsar el nou jugador del conjunt igualadí André Bikey, que va veure la targeta vermella directa per protestar.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada visitarà el camp del Vilafranca.