L’Igualada Rigat signa un gran partit i s’endú un triomf molt valuós de la pista del Caldes (2-4)

L’Igualada Rigat s’imposa a la pista del Caldes per a 2 a 4 i demostra que està en forma per afrontar els 11 partits que resten de temporada regular

Els arlequinats van treballar de valent durant tota l’estona i van ser capaços de superar un rival que li va posar les coses molt complicades. La primera part va acabar amb victòria momentània dels igualadins gràcies a un gol de Tety Vives als 8 minuts. A la represa, els vallesans van empatar, tot i que ràpidament Oriol Llenas va fer l’1 a 2. El Caldes no es va descentrar i als 11 minuts de la segona part va aconseguir l’empat a 2. Ara bé, al tram final els igualadins van estar molt fins i quan faltava poc per acabar, Oriol Llenas i Roger Bars van marcar dos gols molt seguits que van suposar el 2 a 4 definitiu.

Aquest cap de setmana s’atura l’OK Lliga per a l’Igualada Rigat. Dissabte disputarà el partit d’anada dels 1/8 de final de la World Skate Europe Cup. Rebrà a les Comes l’equip francès del Lió.