icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Un grup de pares i mares de la Ginesta, molt molestos amb l’Ajuntament d’Igualada

El col.lectiu se sent totalment enganyat després que el trasllat de l’activitat de la Ginesta a l’Espígol es faci sense el mateix equip pedagògic tal i com els va prometre, segons les famílies, l’alcalde d’Igualada i la regidora d’ensenyament. És per això que han fet un comunicat on manifesten una profunda decepció al comprovar que allò que els va prometre l’alcalde no s’ha complert.

En el comunicat expliquen que fa unes setmanes es va fer el concurs públic per a la gestió de les Llars d’infants municipals. Les famílies expliquen que l’equip pedagògic i de direcció de la Ginesta, malgrat obtenir la millor puntuació en el concurs, no ha estat finalment l’escollida per desenvolupar l’activitat a la Llar l’Espígol. Els pares i mares es senten enganyats perquè ja han inscrit els seus fills a l’Espígol contant que tindrien el mateix equip pedagògic. És per això que reclamen a l’Ajuntament poder tornar a triar l’escola bressol.

ÀUDIO d’una de les portaveus dels pares i mares: Sussanna Borràs

El govern municipal demana un vot de confiança al nou equip pedagògic

Fonts municipals han explicat a Ràdio Igualada que:

–          El canvi d’equip docent no respon a cap decisió arbitrària sinó al resultat d’un concurs públic, convocat no només a l’Espígol sinó en les tres llars d’infants municipals.

–          L’Ajuntament no preveu cap endarreriment en l’inici de les classes a l’Espígol, l’arrencada de les classes s’ha de produir en la data prevista en totes les llars d’infants públiques.

–          El fet que l’antic equip responsable de la Ginesta no s’hagi adjudicat el concurs obeeix al fet que es va presentar com una nova empresa i, per tant, aquesta empresa de nova formació no complia els requisits d’experiència exigits.

–          L’Ajuntament, finalment, demana a aquests pares i mares un vot de confiança per al nou equip docent de L’Espígol, que s’ha imposat en un concurs que en tot moment ha estat rigorós i exigent.

tornar_radioIgualada