Un CF Igualada amb fe derrota l’Almacelles al últims minuts (3-2)

El Club Futbol Igualada va guanyar l’Almacelles per 3 a 2 i ara és 7è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van fer un bon partit i als 36 minuts ja guanyaven per 2 a 0, amb gols de Güell i Eric. De tota manera, poc abans del descans el conjunt lleidatà va escurçar distàncies en transformar una falta al límit de l’àrea que significava el 2 a 1. A la represa, l’àrbitre va expulsar el defensa igualadí Anderson per doble targeta groga. Tot i així, al cap de 20 minuts el col·legiat també va expulsar el defensa Ruben de l’Almacelles, de manera que el joc va tornar a quedar equilibrat. Quan faltava poc per acabar el partit, l’equip lleidatà va aconseguir l’empat a 2. Era un gol que va caure com un gerro d’aigua freda. Malgrat tot, els igualadins no es van conformar i al minut 89 David Baraldés va marcar el gol que significava el 3 a 2 i la victòria per a l’Igualada.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada jugarà al camp del Balaguer.