Un mal inici a la pista del Voltregà condemna l’Igualada Rigat a quedar-se sense competició europea la temporada vinent

L’Igualada Rigat perd a la pista del Voltregà per 5 a 3 i ha quedat fora de les competicions europees de la temporada vinent.

Els arlequinats necessitaven guanyar per forçar el partit de desempat, de manera que amb aquesta derrota han acabat amb 0 a 2 al global del play-off. Contra el Voltregà, l’equip va sortir molt desorganitzat en defensa I als 9 minuts ja perdia per un contundent 4 a 0. A la represa, els jugadors de l’Igualada van intentar aconseguir la remuntada. Bernat Yeste va signar un hattrick que suposava el 4 a 3 quan encara faltaven 12 minuts per acabar el partit. Amb tot, el gol no arribava i a l’últim minut els igualadins van treure el porter per tenir 5 jugadors de pista. Això ho va aprofitar el Voltregà per marcar el 5 a 3, resultat que ja va ser definitiu.

Baixen a OK Lliga Plata el Manlleu i l’Alcobendas i encara falta per determinar qui serà el tercer equip que descendeix. El play-off per la permanència el disputen el Girona i el Palafrugell i els dos empaten a un. Per la seva part, pujaran a OK Lliga Arenys de Munt i el Sant Cugat. Faltarà per determinar el tercer equip entre una eliminatòria entre el Vilafranca i el Mataró.