Un mal inici condemna el CF Igualada femení a Son Sardina (5-0)

El Club Futbol Igualada femení va perdre per 5 a 0 al camp del Son Sardina de Mallorca després d’un mal començament.

El partit es va posar molt costa amunt de seguida i als 15 minuts l’Igualada ja perdia per 3 a 0, un marcador que es mantindria fins al descans. A la represa, les blaves van sortir més ordenades i van disposar d’alguna ocasió per escurçar distàncies. De tota manera, no van poder batre la porteria contrària i això ho va aprofitar el Son Sardina per tornar a pujar les línies. Durant la segona part el conjunt mallorquí va marcar dos gols més que van deixar el marcador amb el 5 a 0 definitiu.

El proper partit del Club Futbol Igualada femení no serà fins el 7 de gener que rebrà a les Comes la visita del Levante las Planas.