Un mal inici contra el Noia condemna l’Igualada a una nova derrota

L’Igualada Rigat perd contra el Noia per 1 a 5 en un partit que es va decidir als primers minuts.

Els arlequinats no van poder aturar els atacs del Noia i al minut 7 ja perdien per un contundent 0 a 3. Sergi Pla va escurçar distàncies poc després, amb un gol que obria l’esperança d’aconseguir la remuntada. Tot i així, el marcador d’1 a 3 es va mantenir fins al descans. A la represa, els igualadins van buscar un nou gol que els fes entrar dintre del partit. Malgrat que ho van intentar, els jugadors de l’Igualada no ho van aconseguir. Als últims minuts el conjunt de Sant Sadurní va marcar dos gols més que van deixar el resultat amb l’1 a 5 definitiu.

Aquest cap de setmana l’Igualada Rigat aparca l’OK Lliga. Dissabte visitarà la pista de l’Scandiano italià, en el partit d’anada dels 1/8 de final de la World Skate Europe Cup.