Un mal inici de la segona part condemna l’Igualada Rigat a la pista del Voltrega

L’Igualada Rigat va perdre a la pista del Voltregà per 5 a 2 en un partit marcat per un mal inici a la segona part.

Els arlequinats van veure com el conjunt de Sant Hipòlit els marcava l’1 a 0 als 4 minuts. Tot i així, al cap de poc Bernat Yeste va aconseguir l’empat a 1. Era un gol que feia justícia al que s’estava veient a la pista i que es va mantenir fins al descans. Ara bé, l’inici de la segona meitat va ser desastrós per als igualadins. En tres minuts, el Voltregà va marcar 3 gols que deixaven el resultat amb un aparatós 4 a 1. Quan faltava un minut per acabar, Tety Vives va fer el 4 a 2, tot i que a la jugada següent, l’equip osonenc va transformar una falta directa que suposava el 5 a 2 definitiu.

Aquest dimecres, l’Igualada Rigat disputarà l’últim partit que té ajornat, a la pista del Caldes.

Foto arxiu: Xavi Garcia