Un mal inici de la segona part condemna l’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán a una derrota contundent contra el Palau de Plegamans

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán perd a les Comes contra el Palau de Plegamans per 2 a 8 en un partit que es va decidir a la segona part.

La primera meitat va ser molt competitiva i als 5 munts el resultat era d’empat a 1, amb un gol de Pati Miret. Tot i així, el Palau va marcar dos gols molt seguits que suposaven l’1 a 3, resultat que es mantindria fins al descans. A la represa, l’equip vallesà va ser molt efectiu i es va col·locar amb marcador contundent d’1 a 7 als 5 minuts i que posteriorment es convertiria en 1 a 8. Al tram final, Pati Miret va fer el 2 a 8 per l’Igualada, resultat que ja seria definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán jugarà a la pista de Las Rozas de Madrid.