icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Un Nadal farcit d’activitats posa punt i final a l’any més esportiu d’#Igualada

“Corre, salta… ja és Nadal” és l’eslògan que ha triat l’Ajuntament d’Igualada per difondre una campanya de Nadal que compta amb més de cent activitats culturals, lúdiques, comercials i solidàries. Entre aquetes activitats, destaca la novetat de “Les Nadales en marxa” protagonitzades per diferents corals i grups de música que ompliran el centre de la ciutat. Actuaran els dies 27 de desembre i 3 de gener  en 13 punts diferents d’Igualada per omplir d’ambient nadalenc als carrers comercials a través de la música en directe.

D’altra banda, amb aquesta campanya de Nadal es vol posar en valor també el fet que Igualada hagi estat Ciutat Europea de l’Esport 2019, per això han triat com a imatge de la campanya diferents fotografies amb esportistes com a protagonistes.

En total el programa de Nadal, a la capital de l’Anoia, inclou un centenar de propostes, entre les que trobem, per exemple, la Fira de Nadal, els Pastorets, la festa de Reis i la Gran gala de Cap d’Any. Es pot consultar l’agenda amb les diferents activitats al web www.igualada.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Igualada.

tornar_radioIgualada