icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Un nou èxit del 3×3 Bàsquet Igualada, el dia que ha tornat a la plaça de Cal Font

Després de dues edicions marcades per la pandèmia, la festa del bàsquet de carrer ha tornat a la plaça de Cal Font. El 2020, el 3×3 es va haver de suspendre mentre que l’any passat es va traslladar al complex esportiu de les Comes.

En la categoria Sènior TOP Masculí l’equip guanyador ha estat Helado Oscuro que s’ha imposat  a la final a l’equip Marse i Torres. En la categoria Sènior TOP Femení l’equip guanyador ha estat Gossip Girls que s’ha emportar la victòria davant les Americanes i Retirades. Per la seva part, en la categoria Sènior Preferent Masculí l’equip guanyador ha estat El Eléctrico guanyant a l’equip A3. En categoria Sènior Preferent Femení, l’equip el Berberechas ha guanyat la final enfront l’equip Cosas de bases.

Un any més s’ha celebrat el concurs de triples. En categoria mini, en Dani ha estat el guanyador i s’ha emportat una maleta gentilesa d’Original 1915. En la categoria de cistella gran, els guanyadors han estat Paula Domènech i David Torres que han aconseguir un vol en globus gentilesa de Camins de Vent.

Els col·laboradors que han ajudat a fer més gran aquest esdeveniment han estat: Caprabo, Nestlé, Aigua de Rigat, Fruites Méndez, Catalana Occident, Cosmètics Barcelona, Mútua General de Catalunya, Alain Afflelou, Punto Blanco, Casa Victòria, Triòptic, Llegums Llorach, Bag & Bag, Styl’s Comercial, Montstètic, Original 1915, Bitok, l’Oficina, Joan Ramis estilista, Camins de Vent, Global Salut, Granier i David Navarro.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb la presidenta, Lídia Estany, i el vicepresident Esteve Graells del Club Bàsquet Igualada

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada