icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Un original concert amb auriculars de Nico Roig donarà, aquest divendres, el tret de sortida al cicle de concerts “Eclèctics”

Amb motiu d’Igualada Capital de la Cultura Catalana 2022, el Kiosk del Rec i La Bastida han organitzat un nou cicle de concerts. Sota el nom d’Eclèctics, aquesta iniciativa vol arribar més enllà amb la música i oferir actuacions d’artistes catalans que exploren nous formats. El primer concert d’aquest cicle, tindrà lloc, avui, a les nou del vespre, al Kiosk del Rec, i anirà a càrrec de Nico Roig, que oferirà un concert en un format únic, en 3D binaural, amb auriculars. Una experiència transgressora que ofereix un realisme sonor superior al dels formats convencionals. L’entrada és gratuïta i s’ha de reservar al web www.kioskdelrec.com.

El segon concert del cicle “Eclèctics” es durà a terme, el dissabte 18 de juny, a les deu de la nit, a La Bastida, i anirà a càrrec de Rodrigo Laviña y su combo. L’entrada serà gratuïta i s’ha de reservar a www.labastida.cat. El cicle “Eclèctics” es completarà amb 2 concerts més, durant els meros de setembre i octubre. Properament es donaran a conèixer la resta d’artistes que integren aquest cicle.

 

tornar_radioIgualada