Un penal rigorós deixa el CF Igualada sense la victòria (1-1) al camp del Júpiter

El CF Igualada va empatar a un al camp del Júpiter en rebre un gol de penal quan era a punt d’acabar el partit.

Els blaus van fer una bona primera part i van disposar de dues ocasions clares de gol, de Gerard Llobet i Martí Just, però el porter barceloní les va aconseguir aturar. A la represa i encara amb empat a zero, els igualadins van continuar treballant de valent. Així va ser que quan faltaven 20 minuts per acabar, Martí Just va rebre una centrada i va enviar la pilota al fons de la porteria. Aquest gol feia justícia al que s’estava veient al terreny de joc. Ara bé, al minut 88, l’àrbitre va xiular un penal rigorós a favor del Júpiter, per unes mans involuntàries, que va significar l’empat a un definitiu.

Aquest dissabte el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita de l’Almacelles.