icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Confinada una classe de P2 de l’escola del Mare del Diví Pastor d’#Igualada per un positiu de COVID 19

Després de pocs dies d’haver-se iniciat l’activitat, ha aparegut un cas positiu de COVID19 entre els nens i nenes de P2 del centre Divina Pastora d’Igualada, fet que ha activat el protocol previst en aquests casos. D’aquesta manera, després de confirmar-se el positiu amb prova PCR en el menor, la classe sencera que compartia espai ha passat a estar confinada en els seus domicilis. La resta de 9 nens i nenes i 3 educadores s’han sotmès també a la prova PCR, que de moment ha estat negativa. Malgrat que el resultat dels PCR sigui negatiu, el protocol marca que cal fer la quarantena.

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies, un dels infants tenia febre, motiu pel qual se’l va traslladar al CAP de referència del centre escolar, on li van practicar la PCR. En donar positiu s’ha activat el protocol establert i s’han confinat a tots els alumnes de la classe i els professors que havien estat en contacte amb el grup als seus domicili.

Aquest fet ha passat quan falten pocs dies per iniciar-se el nou curs escolar, previst per aquest dilluns dia 14 de setembre.

tornar_radioIgualada