Una fluixa primera part condemna l’Igualada Rigat contra el Reus, però es queda a prop de remuntar a la segona

L’Igualada Rigat va perdre a les Comes contra el Reus per 3 a 5, en un partit que va quedar gairebé sentenciat a la primera part.

De bon començament, els arlequinats es van veure desbordats pels reusencs. De fet, als 7 segons l’equip del Baix Camp va aconseguir el 0 a 1. A partir d’aquí, els jugadors igualadins no van poder aturar el rival i al descans el marcador es va veure incrementat amb un aparatós 0 a 4. A la represa, la situació va canviar radicalment i l’Igualada va sortir amb molta verticalitat. Gràcies a això, Met Molas i Ton Baliu van marcar dos gols que van deixar el resultat amb un esperançador 2 a 4. L’equip va seguir buscant porteria i quan faltaven 4 minuts per acabar Jordi Méndez va fer el 3 a 4. Ara bé, el conjunt reusenc va aprofitar un contraatac que va suposar el 3 a 5, un resultat que ja seria definitiu.

Ara l’Igualada aparca la lliga i dissabte disputarà el partit de tornada dels 1/16 de final de la World Skate Europe Cup a la pista de l’Uri suís. A l’anada, el conjunt arlequinat es va imposar per un clar 7 a 1.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López