icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Una galeria subterrània connectarà l’aparcament de Cal Font amb una nova superfície comercial

La construcció dels habitatges que es faran en el solar que hi ha entre el carrer del Clos i el carrer de l’Aurora, a l’alçada de la Biblioteca Central, comportarà la posada en marxa, en els baixos, d’una superfície comercial. L’empresa promotora, després de comprovar que no era aconsellable fer un segon subsòl per cobrir els aparcaments comercials, ha traslladat a l’Ajuntament aquest problema.

La solució ha estat construir una galeria subterrània que connecti l’aparcament del Cal Font amb aquesta nova superfície comercial. Les obres aniran a càrrec del promotor, i els comerços podran fer ús de 40 places d’aparcament. La concessió d’aquesta iniciativa s’allargarà fins el maig del 2046.

REACCIONS

El govern municipal ho veu amb bons ulls. El tinent d’alcalde d’urbanisme, Jordi Pont, afirma que la solució repercutirà positivament en el trànsit de la zona. Des d’ERC van mostrar els seus dubtes i reticències al projecte. Enric Conill afirma que “es pot crear un precedent perillós”. El grup més crític va ser Decidim Igualada. Rubén Dario Castañé afirma que l’acció respon al “model de favor a les grans superfícies i empreses del govern municipal.

El punt va rebre els vots a favor de CiU i Socialistes d’Igualada, amb les abstencions de la CUP i ERC i el vot contrari de Decidim Igualada.

tornar_radioIgualada