Una gran victòria del CF Igualada femení per poder somiar

El Club Futbol Igualada femení guanya el Collerense per 4 a 0 i ara és 10è a la classificació de Primera Divisió Nacional.

Les igualadines van fer un gran partit i als 12 minuts ja guanyaven per 2 a 0 gràcies a dues dianes de Marina Salanova i Ariadna Ramos. Les jugadores de l’Igualada se sentien molt còmodes al terreny de joc, tot i que no acabaven de sentenciar el partit. A la represa, el partit no va ser tan intens i no es produïen gaires ocasions de perill. Ara bé, al tram final Marina Salanova va perforar dues vegades la porteria contrària amb el que va suposar el 4 a 0 definitiu.

Aquest cap de setmana, el Club Futbol Igualada femení descansarà. El proper partit que disputarà serà el diumenge de la setmana vinent contra el Son Sardina de Mallorca.