icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Una infracció de trànsit porta a resoldre un robatori amb força i dos delicte de tràfic de drogues a l’Anoia

Els fets van començar el passat 31 de gener al vespre quan un cotxe, que circulava amb un llum fos i el vidre del darrere trencat, va desobeir les indicacions d’una patrulla, al municipi del Bruc i va fugir ràpidament per una pista forestal. Els Mossos d’Esquadra , però, van acabar localitzant i detenint dos dels ocupants, entre ells el conductor. L’endemà es van personar els altres dos ocupants a la comissaria.

El mateix dia, un ciutadà va informar que s’havia trobat un rifle, propietat del conductor, a la zona per on havia fugit el vehicle. Els altres tres ocupants del vehicle van quedar en llibertat amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan aquest ho requerís, però el conductor va continuar detingut.

L’arma trobada coincidia amb una que havia estat sostreta a Barcelona en un robatori amb força, el mes de setembre. Els Mossos van escorcollar el domicili del conductor, a Piera i van trobar-hi un kilo de marihuana seca i van localitzar una habitació per al seu cultiu.

Durant la fase d’investigació els agents van esbrinar que l’arma sostreta havia estar comprada pel conductor a un conegut. Amb aquesta informació van localitzar el venedor i van escorcollar el seu domicili situat a Vallbona d’Anoia. Hi van trobar, uns 2 kilos i mig de marihuana, 590 grams de cocaïna, 680 d’haixix i 41 d’èxtasi, a més de material per l’elaboració i distribució d’aquestes.

També van localitzar una escopeta i cartutxos de diferents calibres que coincidien amb l’arma amb què s’havia realitzat el robatori amb força del mes de setembre.

Els dos últims detinguts van passar els dies 3 i 5 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada acusats de delictes contra la salut pública i robatori amb força.

tornar_radioIgualada