Una mala primera part condemna el CF Igualada femení al camp d’un potent Europa (3-0)

El Club Futbol Igualada femení va perdre al camp de l’Europa per 3 a 0, tot i que va lluitar fins al final.

Les blaves van encaixar l’1 a 0 quan tot just s’havia complert el minut 5 de la primera part. A partir d’aquí, les jugadores de l’Europa es van bolcar contra la porteria de l’Igualada i van disposar de força ocasions de perill. Fruit d’una d’aquestes internades, el conjunt barceloní va aconseguir el 2 a 0, un gol que va deixar tocades les igualadines. A la represa, la situació va canviar i l’equip de la capital de l’Anoia va sortir amb una altra mentalitat. Gràcies a aquesta nova dinàmica, l’Igualada va generar diverses jugades que van ser a punt d’acabar al fons de la porteria contrària. Tot i així, quan faltava un quart d’hora per acabar, l’Europa va marcar el 3 a 0, un resultat que ja seria definitiu.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del líder, el Seagull de Badalona.