icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Una persona detinguda per temptativa d’homicidi i una altra imputada per lesions en una baralla, a la plaça de l’Ajuntament

Una baralla, que ha tingut lloc aquest dilluns al matí, a la plaça de l’Ajuntament, s’ha saldat amb una persona detinguda per temptativa d’homicidi i un imputat per un presumpte delicte de lesions. Els fets han tingut lloc al voltant de quarts d’onze quan, segons fonts  properes al cas, un individu s’hauria acostat a un grup de persones i hauria agredit una d’elles amb un arma blanca. Els acompanyants de l’agredit han reduït l’agressor fins a l’arribada de la Policia Local, que l’ha detingut. Abans, però, l’agredit hauria propinat un cop de peu al cap a l’agressor quan es trobava immobilitzat al terra.

Tant l’agredit com l’agressor han estat atesos al mateix lloc dels fets pel Sistema d’Emergències Mèdiques i posteriorment, traslladats a l’hospital d’Igualada. L’agredit amb arma blanca ja ha estat donat d’alta, mentre que l’agressor ha patit lesions importants al cap i aquesta tarda era previst que se’l traslladés a Bellvitge.

El govern municipal lamenta i rebutja totalment els fets i fa una crida a la convivència i el respecte. A més agraeix la resposta de la Policia Local i del SEM.

tornar_radioIgualada