icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Una persona ha mort la darrera setmana, a l’Hospital d’#Igualada, amb COVID-19 i la xifra de defuncions en aquest centre s’eleva a 118 des de l’inici de la pandèmia

Segons les dades facilitades pel Consorci Sanitari de l’Anoia aquest mateix dimecres a la tarda, entre els dies 2 i 9 de juny, s’ha produït una única defunció amb coronavirus a l’Hospital d’Igualada. Això fa que el nombre total de defuncions en aquest centre hospitalari des de l’inici del brot de COVID-19 es situï en 118 persones. Pel que fa els casos positius, el centre ha comptabilitzat 1.172, dels quals 21 s’han produït en la darrera setmana, i d’aquests un, en les últimes 24 hores.

Com a dada positiva, cal destacar que 519 persones han rebut l’alta hospitalària des de l’inici de la pandèmia, 15 d’elles en aquesta darrera setmana.

Pel que fa la situació de la UCI, en aquests moments hi ha 5 pacients ingressats amb COVID-19, i al conjunt de l’hospital, hi ha 10 persones ingressades amb coronavirus.

Mica en mica l’Hospital va recuperant la seva activitat

Segons informen des del Consorci Sanitari de l’Anoia, el Servei d’Urgències continua augmentant la seva activitat en pacients no covid, tot i que encara no arriba als nivells previs a la pandèmia. Pel que fa l’activitat quirúrgica, està creixent i es van incorporant diferents especialitats amb tots els quiròfans operatius. Per la seva part, les consultes externes una part es realitzen per via telemàtica  i les altres en model presencial.

Per últim, cal destacar que des de la setmana passada els pacients ingressats ja poden rebre visites dels seus familiars o acompanyants. Es fan en horari reduït i mantenint l’ús de les mascaretes quirúrgiques en tot moment.

Per a qualsevol dubte, l’Hospital posa a disposició el telèfon d’admissions d’hospitalització 93 807 56 00 o bé es pot contactar a través de la web mitjançant el formulari CONTACTA AMB NOSALTRES.  Aquests són: Consorci Sanitari de l’Anoia: bit.ly/contactaCSA o Hospital d’Igualada: bit.ly/hospitaligualada.

tornar_radioIgualada