icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Una seixantena de parades de llibreters, floristes i entitats ompliran diumenge el centre d’Igualada

La celebració de la Diada de Sant Jordi a Igualada comptarà el proper diumenge, 23 d’abril, amb un total de seixanta-set parades. D’aquestes, deu corresponen a floristeries, deu a llibreries i quaranta-set a diferents mitjans de comunicació, autors igualadins i entitats socials, culturals, juvenils o polítiques de la ciutat, que també s’involucraran novament en la festivitat.

Les floristeries i llibreries s’establiran, com és tradicional, a la Plaça de Cal Font, on enguany també hi haurà una carpa dedicada a autors igualadins. Les entitats, de la seva banda, es podran trobar a la Rambla de Sant Isidre, ja que el lateral d’aquesta plaça es troba actualment inhabilitada per obres d’edificació. Enguany, en ser un diumenge, les escoles no han sol·licitat els habituals permisos per vendre roses a les portes de cada centre.

D’altra banda, cal destacar que a les 12:30h, la Coral Mixta d’Igualada, amb la Coral Juvenil Xalest, oferiran el Concert de Sant Jordi al Teatre Municipal l’Ateneu, amb les entrades al preu de 8 euros, 7 euros si es compren anticipadament. Les sardanes es faran en aquesta ocasió al Passeig Verdaguer amb c/ Sant Magí, a les 19h, i aniran a càrrec de la Cobla de Tàrrega, coordinades com és habitual per l’Agrupació Sardanista d’Igualada.

Dissabte, activitats a la Biblioteca Central

Diumenge, dia 23, la Biblioteca Central romandrà tancada, però concentrarà les seves activitats al voltant de la lectura i la literatura el dia abans, dissabte 22. Durant tot el matí s’exposaran, en una parada al seu vestíbul, les principals novetats literàries adquirides a l’abril pel que fa novel·la, narrativa juvenil i contes. A les 11:30h, se celebrarà el taller en família Fem punts de llibre, una proposta adreçada a famílies amb nens a partir de 5 anys, a càrrec de Daniel Rio i Judit Vizcaino.

A més, amb la col·laboració de la publicació periòdica Narranación, s’organitza un concurs per triar els millors Microcontes dels seus usuaris, que es publicaran a la web de la Biblioteca i al primer número de la revista, que s’editarà a finals del mes de maig. Finalment, fins el dia 29 d’abril, s’hi pot seguir visitant l’exposició Miguel Hernández: el poeta del poble, amb motiu del 75è aniversari de la seva mort.

tornar_radioIgualada