icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Una vintena de comerços se sumen al concurs d’aparadors i torna el Joc del Comerç, amb motiu de la Mostra #Igualada

Les botigues participants han decorat els seus aparadors relacionant-los amb el concepte dels 360º amb què la Mostra reivindica tenir un esperit crític. Les exposicions es podran veure fins al 3 d’abril i per distingir-los tots ells comptaran amb un distintiu que acreditarà la seva participació en el concurs.

Conjuntament amb el Concurs d’Aparadors, el departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada promou fins al 10 d’abril una nova edició del Joc del Comerç. Un concurs en què s’anima als passejants a observar els aparadors decorats i emplenar una butlleta de la Mostra per participar del joc. Enguany el joc consisteix a relacionar un mínim de 15 establiments, els quals també participen en el concurs d’aparadors, amb un color: blau, groc, verd i vermell. Aquest color és visible a l’aparador en format de pilota.

Entre tots els participants que hagin relacionat correctament els 15 comerços amb el seu color, se sortejarà una tauleta digital. El sorteig serà el dia 23 d’abril a Cal Font i es farà en directe per Ràdio Igualada.

 

tornar_radioIgualada