icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Vae Victus’, James Bond, Josep Masanés i més al ‘Vols llegir?’ de Ràdio Igualada

VLLG? / COMUNICACIÓ

Ja anem per la 9ena edició de la onzena temporada del ‘Vols llegir?’ a Ràdio Nova i Ràdio Igualada. En aquesta edició que s’emetrà aquest divendres dia 27 a la sintonia igualadina, s’han preparat els següents continguts:

  • Els més venuts: un repàs als números 1 de vendes a les principals llibreries del país, en les categories de ficció i no-ficció en català i castellà.
  • Ara fa set dies: recordatori de les novetats i recomanacions realitzades en l’anterior edició del ‘Vols llegir?’, amb ‘La maledicció dels Palmisano’ de Rafel Nadal (Columna), ‘Pont de cendra’ de Raül Romeva (Amsterdam Llibres) i ‘El llibre de La Marató’ (Llegir en català).
  • L’entrevista: l’escriptor barceloní i resident a Menorca, Josep Masanés, publica ‘Camins sense retorn’, a través del nou segell de narrativa que estrena l’editorial ‘Llibres del Delicte’, especialitzada amb novel.la negra d’autors catalans i en català, i que estrena una nova línia editorial amb llibres més literaris sota la denominació ‘DeLite’.
  • Les novetats de la setmana: ‘Vae Victus’ d’Albert Sánchez Piñol, continuació de l’èxit editorial de ‘Victus’ (La Campana) i la presentació de l’Enciclopèdia James Bond (Planeta Cómic).

Recordeu que el programa de llibres ‘Vols llegir?’ també s’emet els cap de setmana en redifusió, els diumenges de 9 a 10 del matí a Ràdio Igualada (103.2 fm – radioigualada.cat) i de 13 a 14h. a Ràdio Nova (107.7 fm – radionova.cat)

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.

tornar_radioIgualada