icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Valoració molt positiva de la passada edició de la Botiga al Carrer

El primer dissabte de març és sinònim de Botiga al Carrer a Igualada. I és per això que aquest passat dissabte es va celebrar una nova edició de la Botiga al Carrer, impulsada per Igualada Comerç.

La resposta de la gent ha sigut molt positiva, tant al Passeig Verdaguer, com als carrers del centre de la ciutat, on s’ha respirat un ambient familiar i festiu. I més tenint en compte que aquest any s’ha pogut celebrar aquesta jornada sense mesures Covid ni restriccions.

Per la seva banda, els comerciants han ampliat l’oferta al públic. I a més a més, va haver-hi altres activitats programades com una donació de sang, activitats pels infants, una campanya d’ús del català, la campanya “Realitat Millorada” per recaptar fons per l’àrea oncològica-pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron, i el repartiment de bujols airejats per fomentar el reciclatge per part de l’Ajuntament d’Igualada.

La pròxima celebració de la Botiga al Carrer serà el primer dissabte del mes de setembre, com a cloenda de les rebaixes d’estiu.

tornar_radioIgualada