Victòria brillant del CF Igualada contra l’Almacelles (2-1), un rival de la zona alta

El Club Futbol Igualada aconsegueix una gran victòria contra l’Almacelles per 2 a 1i i retalla distàncies per poder sortir del descens. L’equip de Dani Gimeno va fer una primera part fluixa, amb alguns problemes en defensa. De fet, al minut 12, el conjunt lleidatà es va avançar al marcador, en culminar un contraatac. L’Almacelles va ser millor a la primera meitat i va marxar al descans guanyant per 0 a 1. A la represa, però, el partit va canviar. L’Igualada va sortir millor i al minut 4 de la segona part, Fran Arévalo va aconseguir empatar amb una gran jugada. A partir d’aquí, el partit es va anivellar. A la recta final, l’Almacelles va apostar per un joc més ofensiu, però l’Igualada va poder marcar a la sortida d’un córner, gràcies a una gran rematada de Gregory Maliev, a 12 minuts del final. Era el gol que significava el 2 a 1 per als blaus. Al final, l’equip lleidatà va dominar en els últims minuts i va buscar el gol de l’empat de manera insistent, però no ho va aconseguir. L’Igualada va saber patir per acabar enduent-se els 3 punts contra un equip de la zona alta de Primera Catalana. Aquest cap de setmana, el CF Igualada es desplaçarà al camp de Lleida Esportiu B. El conjunt del Segrià és novè amb 4 punts més que l’equip de Dani Gimeno.