Victòria de prestigi de l’Igualada Rigat davant el Noia sense tres titulars

L’Igualada Rigat guanya el Noia a domicili per 1 a 4 en un partit brillant i sense 3 jugadors titulars.

Els arlequinats no van poder comptar amb Bernat Yeste i Roger Bars perquè eren sospitosos de ser positius en Covid-19. Tampoc amb Tety Vives, que estava sancionat per acumulació de targetes blaves. Tot i així, l’equip va fer una gran primera part, tant en defensa com en atac. Gerard Riba va marcar el 0 a 1, quan portaven 18 minuts amb un llançament fort que va sorprendre el porter del Noia. Aquest marcador es va mantenir fins al descans. A la represa, els igualadins van aguantar molt bé el resultat i van disposar d’ocasions clares de gol. Malgrat tot als 11 minuts, el Noia va fer l’empat a 1. Els jugadors de l’Igualada no es van desesperar i 3 minuts després Gerard Riba va aconseguir l’1 a 2 en transformar una falta directa. Quan faltaven 39 segons i amb el Noia sense porter, Marc Palau va marcar l’1 a 3 que deixava el partit sentenciat. Tot i així, els igualadins en volien més i a 6 segons per al final, i amb el porter a lloc, Ton Baliu va fer l’1 a 4 definitiu. Amb aquesta victòria els arlequinats surten momentàniament de la zona de descens.

Aquest divendres l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Girona.