icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Vols conèixer quins han estat els guanyadors del Zoom 2014?

El premi a la Millor pel•lícula ha estat per a la cinta alemanya “Die Auserwählten (The Chosen ones)”, de Cristoph Röhl, que també va rebre el reconeixement del Premi del Jurat Jove. El premi a la Millor direcció se’l va endur, Sílvia Munt, precisament amb la cinta que va inaugurar aquesta dotzena edició del festival, “El cafè de la Marina”. Mentre que el premi al Millor guió va recaure en “Les nenes no haurien de jugar a futbol”, de Marta Buchaca. Pel que fa els premis d’Honor del Zoom 2014 van reconèixer la trajectòria d’Emma Vilarasau, Manel Fuentes i la productora GestMusic. El Premi auguri Sita Murt va ser per a la jove actriu igualadina, Diana Gómez.
Durant la gala de cloenda del festival es van lliurar també el Premi Zoom Jove Curtmetratges, que va recaure en “Eskiper”, de Pedro Collantes. “Entre pipas” de Jorge Cassinello es va endur el Premi Zoom Jove Websèries i “El tiempo entre costuras” va rebre el reconeixement com a Millor Sèrie Espanyola del 2013. Per la seva part el director igualadí, Llorenç Miquel, va rebre el Premi Joan Poch de Mallerich.
D’altra banda cal destacar que durant el lliurament de premis del Zoom, celebrat aquest dissabte a la nit, al teatre municipal l’Ateneu, també es van lliurar alguns nous premis incorporats en aquesta edició. Així “L’últim ball de Carmen Amaya”, de Judith Colell, es va endur el Premi Denominació d’Orígen Catalunya, i “El mort viu”, d’Adrià Espí de la Universitat Pompeu Fabra, i “VHS”, d’Escac Films, van guanyar el Premi Millors pilots, del primer Showcase de pilots de ficció.

tornar_radioIgualada