icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Vols llegir?’ nou espai de llibres a Ràdio Igualada

 

El programa literari Vols Llegir? que condueix Josep Maria Solé, ha encetat aquest passat dilluns 28 de setembre la seva 11ena. temporada a la ràdio. Enguany el Vols llegir? presenta una gran novetat, ja que gràcies a la col·laboració a la qual han arribat Ràdio Nova i Ràdio Igualada, el programa es podrà escoltar en les dues emissores: els dilluns, a Vilanova del Camí, i els divendres, després de l’informatiu de les 8 del vespre, a Igualada, a part de les seves respectives redifusions dels diumenges, en el primer cas d’una a dues del migdia i en el segon de nou a deu del matí.

D’aquesta manera, el Vols llegir? incrementa la seva presència a través de la ràdio amb aquests dos punts de difusió, afegint també la possibilitat d’escoltar les diverses edicions del programa mitjançant el servei de podcast – ràdio a la carta, des del portal web ‘volsllegir.cat’, que també estrena redisseny.

El Vols llegir? manté els seus habituals continguts com son la presentació novetats i recomanacions literàries, repassar l’actualitat del món editorial, entrevistes,  i també fer un cop d’ull al rànquings dels llibres més venuts.

Per aquest primer programa de la onzena temporada, es farà un recordatori a la prestigiosa agent literària Carme Balcells, morta el passat 21 de setembre a l’edat de 85 anys. Presentació de la convocatòria del concurs de microrelats de por de la Biblioteca Central d’Igualada i de la 17ena edició del concurs de Contes a la Ràdio que organitza Ràdio Nova. Repàs al rànquing del llibres de butxaca més venuts durant el passat estiu. Dues entrevistes, a Marc Moreno, editor de la col.lecció de novel.la negra en català ‘Llibres del delicte’, que ens presentarà les novetats per aquesta temporada, i Anna Maria Villalonga, escriptora, docent i especialista en el gènere negre, que ens parlarà del nou llibre ‘Noves dames del crim’ (Llibres del delicte, 2015). En aquest volum, Villalonga, ha reunit 13 escriptores provinents de diversos gèneres literaris, que en aquest cas han estat convidades a fer cadascuna d’elles, un relat breu dins del gènere de la novel.la negra.

El Vols llegir? també inclou, i per quarta temporada, la col.laboració de la llibretera igualadina, Isabel Casas, amb la seva secció on setmanalment ens ofereix un o diversos recomanacions de lectura.

Finalment, el programa tanca aquest primer programa de la nova temporada radiofònica, amb dues recomanacions que han estat un dels èxits editorials d’aquest passat estiu: ‘Vés i aposta un sentinella’, de Harper Lee (Edicions 62) i ‘Sucs Verds’ de Carla Zaplana (Cossetània Edicions).

tornar_radioIgualada