icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Vols llegir?’ ofereix nova edició del ‘Concentrat d’entrevistes’ amb els autors Mireia Rubio i Marc Freixas

Aquest divendres dia 3 de juny, a les les 20:10h. i amb redifusió el diumenge dia 5 a partir de les nou del matí, el programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’ que s’emet a Ràdio Igualada (103.2 fm / radioigualada.cat /app ‘igualapp’), emetrà la tercera edició del ‘Concentrat d’entrevistes’ d’aquesta onzena temporada.

Dos autors anoiencs que recentment han publicat nous llibres protagonitzaran aquest ‘Vols llegir?’. En primer lloc, entrevista a la periodista i escriptora Mireia Rubio, que pels vols de Sant Jordi d’enguany ha publicat la seva segona novel.la, ‘El tiempo del negro’ (Círculo rojo, 2016), un projecte literari i solidari que vol denunciar la tragèdia dels immigrants. I en segon lloc, aquest ‘Concentrat d’entrevistes 3’, emetrà de nou l’entrevista al poeta Marc Freixas que ha publicat el seu tercer poemari titulat ‘Reflexions a plena llum de carrer’, amb il.lustracions de d’Albert Gámez i pròleg de Santi Borrell. Aquest poemari parla de la llibertat, l’amor, el compromís i la bellesa.

Recordem que també aquesta edició del ‘Vols llegir?’ s’emetrà el mateix diumenge dia 5 de juny a la sintonia de Ràdio Nova de Vilanova del Camí (107.7 fm /  radionova.cat), a partir de la una del migdia.

tornar_radioIgualada