icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Vols llegir?’ presenta els nous llibres dels autors: Ramon Pardina, Lucia Berlin, Raquel Gámez Serrano i Joël Dicker

Nova setmana d’emissió del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’ que s’emet conjuntament per les sintonies de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada. En aquesta edició, novetats literàries dels autors: Ramon Pardina, Lucia Berlin, Raquel Gámez Serrano i Joël Dicker. Entrevista a l’escriptor anoienc Oriol Solà, actualitat amb Harry Potter i la Vila del Llibre de Bellprat amb Montserrat Carulla i el rànquing dels llibres més venuts. 

VLLG? / COMUNICACIÓ

Aquest divendres dia 17 a Ràdio Igualada a les 20:10h. (103.2 fm/radioigualada.cat), el ‘Vols llegir?’ obre aquesta edició 27 de l’11ena temporada amb actualitat, anunci de la publicació a l’octubre del 8è llibre d’en Harry Potter en català. Us explicarem la participació que el programa i el seu editor han tingut en la 9ena edició de la Vila del LLibre de Bellprat, celebrat els dies 4 i 5 de juny, i escoltarem les paraules que l’actriu catalana i independentista, Montserrat Carulla, va pronunciar en ser padrina d’aquesta cita anual de la Vila del LLibre.

Entrevista a l’escriptor Oriol Solà que ens parlarà sobre la propera edició en castellà del conte ‘Mig adormits’, publicat el mes de març´d’enguany. Un conte basat en la experiència vital del jove igualadí Pol Makuri, que pateix la malaltia de la hemiparèsia. Un conte que ha tingut un gran ressò social i que té per objectiu fer-ne difusió.

Novetats literàries dels autors Ramon Pardina que publica nou llibre de relats, ‘El club dels homes amb bigoti’ (El petit editor, 2016), un dels èxits internacionals provinent dels Estats Units amb ‘Manual per a dones de fer feines’ de Lucia Berlin (L’altra editorial, 2016), barreja de denúncia social i gènere negra amb ‘A la seva pell’ de Raquel Gámez Serrano (Llibres del Delicte, 2016), i finalment ‘El llibre dels Baltimore’ (La Campana, 2016), del nou descobriment literari, un fenomen anomenat Joël Dicker.

Tanca el programa amb un repàs al rànquing dels llibres més venuts en les darreres setmanes. El ‘Vols llegir?’ s’emet també en redifusió els diumenges. Aquesta setmana, el dia 19 a les 9 del matí a Ràdio Igualada i a la una del migdia a Ràdio Nova de Vilanova del Camí.

La propera setmana s’emetrà la darrera edició del ‘Vols llegir?’ d’aquesta temporada, coincidint amb el període d’estiu i les vacances dels col.laboradors de la ràdio.

tornar_radioIgualada