icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘Vols llegir?’ t’apropa a l’actualitat literària en aquesta nova edició a Ràdio Igualada

Si el cap de setmana ens ho permet, entre totes les activitats que us heu proposat de fer, recordeu de trobar un espai i temps per llegir. Nova edició del ‘Vols llegir?’, l’espai dedicat a l’actualitat literària,  a través de l’emissió conjunta entre les emissores de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada.

Aquest divendres, edició 13 de la 11a temporada a la sintonia igualadina, a través del 103.2 de la fm, des del portal web radioigualada.cat i a través de l’aplicació per a mòbils i tablets, ‘igualapp’ (Ios i Android).

Pel que fa els continguts, us explicarem que la Biblioteca Central d’Igualada i el Centre Cívic de Fàtima posen en marxa un nou club de lectura de novel.la negra.

Viatjarem fins a la població de la comarca del Maresme, Tiana, on des de fa quatre anys és celebra el Festival de Novel.la Negra Catalana, el Tiana Negra. Tot just aquest divendres dia 22 i el dissabte dia 23, el festival presenta una oferta d’activitats entorn al gènere negre. Presentacions literàries, novetats, tallers, exposicions, premis literaris i molt més. Ens en parlarà el director del Tiana Negra, l’escriptor, periodista, traductor i crític literari Sebastià Bennasar.

Isabel Casas, llibretera igualadina i col.laboradora el programa, ens presentarà la seva recomanació de lectura per aquesta edició del ‘Vols llegir?’, de l’autora Elena Ferrante, el pseudònim d’una escriptora de la qual hi ha molt poca informació.  Hi ha els qui fins i tot sospiten que podria ser Domenico Starnone o Goffredo Fofi. Ara és publica en el nostre país el seu èxit editorial titulat ‘L’amiga genial’, publicada en català per La Campana, i ‘La amiga estupenda’ en castellà a través de Lumen.

Finalment, el programa tanca amb un repàs a les novetats editorials en català que s’aniran publican durant el primer trimestre del 2016, sota el títol de ‘Preparats per a la lectura: novetats llibres en català per aquest 2016’, article que podeu llegir a través del nostre portal web volsllegir.cat.

Recordeu que aquest mateix programa s’emetrà el diumenge dia 24 a Ràdio Igualada a partir de les nou del matí. Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.

tornar_radioIgualada