icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest serà l’aspecte de la plaça de la Masuca un cop remodelada

L’Ajuntament d’Igualada remodelarà la Plaça de La Masuca per donar-li usos comercials i ciutadans. Aquest espai, que actualment funciona majoritàriament com a aparcament i acull el mercat d’ambulants els dimecres i els dissabtes, es remodelarà amb l’objectiu que pugui encabir també d’altres tipus d’activitats. El projecte preveu un paviment continu tipus asfàltic colorejat a la seva part central, en una zona sense mobiliari urbà que ha de permetre la màxima flexibilitat d’usos. Al seu voltant s’hi vol ubicar la zona per vianants, amb nous bancs, arbrat, pèrgoles, serveis i emprovadors. Les pèrgoles podran acollir, més enllà d’aquest mercat a l’aire lliure, fires, degustacions, dinars populars o esdeveniments que puguin necessitar un aixopluc. També s’hi volen ubicar dues noves fonts, millorar la vegetació i establir una nova il·luminació.

Aquesta actuació es complementarà amb una nova zona blanca d’aparcament gratuït. Segons l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, estan estudiant, però, que aquesta zona blanca incorpori algun sistema de rotació. Castells ha destacat que el projecte de remodelació de la Plaça de la Masuca és una mostra més de l’aposta de l’actual govern per millorar el Mercat municipal i tot el seu entorn. Segons l’alcalde, l’objectiu és convertir aquesta plaça en un punt neuràlgic de la ciutat. Per la seva part, el president de l’Associació de Paradistes del Mercat de la Masuca, Jordi Vila, es mostrava satisfet amb la proposta de remodelació de la plaça.

La remodelació de la plaça de la Masuca començarà a principis del 2016, un cop es redacti el projecte executiu i se li assigni pressupost.

tornar_radioIgualada