icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Vuit estudiants anoiencs han estat premiats pel seu talent en els treballs de recerca i de final grau en els Premis #Igualada Recerca Jove.

El Campus Universitari Igualada-UdL, amb el suport d’altres centres ha celebrat la 17a edició dels Premis Igualada Recerca Jove. L’objectiu d’aquests guardons és promoure l’esperit de recerca entre l’alumnat de la comarca de l’Anoia i reconèixer el seu esforç en la creació dels treballs de recerca, així com la tasca dels seus tutors i tutores.

El jurat va decidir repartir 150 euros als dos premiats en treballs de recerca d’àmbit local: a la modalitat científica i tecnològica, Rut Llombart Elías per “Les plantes silvestres amb propietats medicinals de la zona central de la comarca de l’Anoia”; i en l’àmbit humanístic i social, Macià Oliva Sabater, amb “1919. Una història per explicar”. Pel que fa la modalitat artística, no hi va haver participants.

Els altres premiats han estat: en l’àmbit científic i tecnològic, Roger Castells Martínez i Berta Poch Ordóñez. En la modalitat humanística i social, el primer premi se’l va endur Júlia Guisado i Samuel Abad Copoví, el segon. I en l’àmbit artístic, Marta Pérez Luque ha rebut el primer premi. Els primers premis s’ha endut un obsequi valorat en 300 euros i un viatge de quinze dies a un camp internacional de joventut Rotary a un país europeu. En el cas dels segons classificats, han rebut un premi valorat en 150 euros.

També es va fer entrega del 4t premi Pere Carles al millor treball final de grau en l’àmbit de les enginyeries del Campus Universitari Igualada-UdL a Adam Gabarró Alacaraz.

L’acte d’entrega dels premis va tenir lloc dimarts, a les sis de la tarda, a la sala gran de l’Ateneu Cinema d’Igualada.

tornar_radioIgualada